”Känns taskigt att slänga ut honom”

Foto: KANAL75
TRAV

Bengt-Erik Larsson slutar i trav-tv.

Från och med årsskiftet petas han från travsändningarna i TV4 – något travfantasten Frank Andersson tycker är tråkigt.

– Han är en av de som verkligen är seriös med det här, säger Andersson.

Den rutinerade tipsexperten Bengt-Erik ”Professorn” Larsson har under 15 år varit en stor profil i TV4. Larsson har blivit folkkär bland travfolket men från och med årsskiftet får han inte fortsatt förtroende av Kanal75 som producerar en del av sändningarna.

Kanal75 vill testa lite nytt folk och enligt uppgifter till Trav365 ska den forne fotbollsspelaren Peter Vought ta över efter ”Professorn”.

Brottarlegendaren Frank Andersson är en stor travfantast och har bra kontakt med Bengt-Erik Larsson. Beskedet att han nu petas förvånar Andersson.

– Till skillnad från en del tipsexperter så vet jag att det ligger många timmar bakom Professorns arbete med noggranna analyser. Han går in för det här helhjärtat och är värd att vara kvar. Det känns taskigt att slänga ut honom.

– Jag tycker det är mycket tråkigt. Han är en av de som verkligen är seriös med det här. Jag känner Bengt-Erik sedan min tid i Malmö då jag gick på Jägersro varje tisdag. Han har verkligen ett bra travöga, det kan jag säga, säger Frank Andersson till Trav365.

”Gett mig flera fina vinnare”

”Professorn” har genom åren bjudit svenska folket på många vinnare, och även Frank Andersson har blivit en vinnare tack vare tipsexperten.

–Professorn har gett mig flera fina vinnare genom åren.

ARTIKELN HANDLAR OM