Challe: Väldigt snabb iväg

Se dagens bästa travspel.

TRAV

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

5 Rakas (V65-1) är väldigt snabb iväg och jag räknar med att han håller ut 7 Conrads Epilog som också är snabb och då ska loppet vara avgjort. Det är de här två loppets står emellan, ingen annan kan vinna och därför är inledningen helt avgörande, och det vet Per Lennartsson mycket väl.

DAGENS DRAG

Jag är inte sådär jätteimponerad av fighterhjärtat hos 6 Tough Smash för annars hade jag haft honom som vinnare. Därför hamnar mina slantar istället på 9 OJ’s Nasdaq som inte behöver vara med i någon startrusning i V65-5, DD-1.

Michael Carlsson

DAGENS SÄKRA

5 Rakas (V65-1) har haft ett strålande år och etablerat sig i gulddivisionen. Att han senast inte kunde stå emot en smygkörd Skully Gully är honom förlåtet. Möter betydligt sämre hästar här och vinner normalt enkelt. En klassisk spets och slut.

DAGENS DRAG

3 Singing Matilda (V65-6) var kanonfin vid en överlägsen seger senast. Har därefter gått i träning till Per Lennartsson och det känns hyperintressant. Med tanke på att Per har sina hästar i fantastiskt fint skick lär han inte göra resan till Bergsåker förgäves.

DAGENS AVSLAG

Man har alltid respekt för Gunnar Melander i kallblodslopp. Men 11 Liafuxen (V65-4) är däremot inget att lita på. Har bra fart men fyra galopper på de fem senaste starterna och vingelläge rimmar dåligt.

ARTIKELN HANDLAR OM