Idrottsstjärnorna: Så vinner du 47 miljoner

Foto: LASSE ALLARD, MIKAEL FORSLUND, AP
Mikael Karlberg, Magnus ”Sigge” Svensson och Mats Sundin tippar V75.
TRAV

De har alla varit stjärnor inom sina sporter.

Nu tippar Mats Sundin och flera andra stora idrottsprofiler V75.

– Jag tror Triton Sund vinner V75-3, det är mitt drag, säger Sundin till Trav365.

Efter förra veckans favoritvinster på V75 är det jackpott på lördag då omgången avgörs i Dalarna på Rommetravet i Borlänge. Just nu sitter hundratusentals spelare runt om i landet och försöker hitta de sju vinnarna som ska göra dem 47 miljoner kronor rikare.

Trav365 har ringt upp flera stora idrottsprofiler som på ett eller annat sätt har stark anknytning till travet. Här är deras tips till jackpotten.

FAKTA

Mats Sundin, före detta landslagsspelare i ishockey

– Jag tror Triton Sund vinner V75-3, det är mitt drag. Jag tippar med hjärtat och tror han skräller mot Iceland. Hästen är riktigt bra i grunden men var inte som bäst senast, ska vara bättre nu.

Mikael Karlberg, före detta landslagsspelare i ishockey

– Jag har en bra spik i Staro Dynamite i V75-7. Han har gått bra i riktigt tuffa lopp och det känns som att det är lite enklare emot nu och kusken är het. Jag brukar alltid spika de jag tror på, spelar ingen roll om det är en tioprocentare eller en favorit. Sedan tror jag att Yanantin Boko kan vinna V75-3, det är en rysare om man ska gardera Triton Sund och Iceland.

Magnus ”Sigge” Svensson, före detta landslagsspelare i ishockey

– Jag tror Putte Topline vinner V75-6. Det är ett bra drag. Han har ett väldigt tufft namn.

Peter Vougt, före detta fotbollsspelare.

– Jag tror att det blir en lurig omgång om bana när banan blir som den är. Jag tror att Myllarfaks kan vara en rysare. Hallsta Lotus är jättefavorit, men hästen trivs inte med sbor och brodd och det kan behövas på lördag.

Patric Skoglund, TV4-profil

– Spiken är Iceland i V75-3. Han har sett så jäkla fin ut och gjorde det okej senast i ett strullopp. Han var smällfin innan och det måste vara jättechans att leda hela vägen.

– Jag har en hemmahäst som drag. Trick Haro (V75-4) blir ruggigt bortglömd men han har varit riktigt bra på slutet. Insatsen senast finns inte, han gick hur bra som helst och har fruktansvärt bra form.

ARTIKELN HANDLAR OM