Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Ögats drag

Dagens spik

Avd 1 nr 4 Covington Ås. Kvällens omgång ser på förhand mycket favoritbetonad ut och jag kommer att koncentrera mig på pluggandet till lördagens jackpot på V75, dit jag redan nu har hittat ett par vassa drag och ett par svaga favoriter och sämsta favoriten av alla är nog Jaded som ser helt formlös ut. Skulle jag ändra mig och bli spelsugen i kväll så spikar jag Covington Ås som inte möter något större motstånd.

Dagens drag

Avd 5 nr 4 Simon Starlight. Han såg fin ut senast och jag tror att han är på väg mot formen. Ett kul DD-drag som jag ser det.

Dagens avslag

Avd 6 nr 14 Carmen Tooma. Hon är inte alls lika bra som ryktet och det kommer att krävas en del tur på vägen för att hon skall vinna från bakspår på Åby. Som streckad på över 70% är hon för mig helt ointressant.

ARTIKELN HANDLAR OM