Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 5 Nr 7 Victor Palema. Jag sitter och kollar hästar på lopparkivet inför V75 :an på söndag och skall bli klar för att tala in rankingen 12.00 i morgon så att man sen kan fira nyår i "lugn och ro".Jag har redan hittat en vass chansspik som jag tror leder runtom. I kväll ser det kul ut på Åby. Mitt bästa spikförslag är Victor Palema. Han har visat fin form på V75 och i kväll möter han ett klart enklare motstånd.

Dagens drag:

Avd 4 nr 11 Cherion Tooma. Hon värmde som en miljon inför V75 senast. Gjorde dock bort sig med galopp i loppet och "ingen" fick se vilken form hon är i. Vasse André kör i kväll och jag blir inte det minst förvånad om hon vinner. Hon kommer med garanti att vara en A-häst på mitt jokersystem i kväll. Att hon bara är streckad på 2% i nuläget ser jag som en tidig nyårspresent.

Dagens avslag:

Avd 2 nr 2 Kiki Fame, 3 Global Melody och 9 Shambala Dream. Denna trio är klart mycket mer streckade än de övriga. Men ingen av dessa är någon stjärna och jag spelar på skräll i lärlingsloppet.

ARTIKELN HANDLAR OM