– Inte så smart att spotta på spelarna

Spelexperten Micke Nybrink svarar på Lähdekorpis uttalande.
TRAV

Kari Lähdekorpi menar att Micke Nybrink och spelarkåren är dumma i huvudet.

Nu slår experten tillbaka – och det rejält:

– Kanske inte så smart taktik att loska sponsorn i synen men är man kung så gör man vad man vill, säger Nybrink.

”Jag vill säga till Micke (Nybrink) och alla spelare, ni är så dumma i huvudet allihopa. När ni tänker på travsport så tänker ni bara på spelarnas sida. Ni tänker bara på er själva”, så sa Kari Lähdekorpi i ”Travsnack med Kari” på travnet.se.

Slår tillbaka

Uttalandet har fått spelexperten och spelarnas ansikte utåt, Micke Nybrink, att reagera starkt.

– Kari Lähdekorpi säger att vi som spelar på trav är dumma i huvudet. Han kan ha rätt, för vi har ju funnit oss i att det inte ska tävlas utan snyggt och prydligt delas på våra pengar i travloppen, säger han och fortsätter:

– Inte fan ska vi hålla på med någon sport, inte vill vi ha någon dramatik på travbanorna. Nej fy. Vi är dumma i huvudet som inbillar oss det. Nej, loppen ska vara fulla med Lähdekorpis hästar som släpper till varandra och ser till att den mest betrodde är först i mål. Nej, sluta, Kari tänker inte alls på själv, han älskar ju sporten! Elller nåt...?

”Spotta oss i ansiktet”

Spelexperten menar att uttalandet inte är så smart, när man har den position som Kari Lähdekorpi har.

– För travet, säger Kari, är ingen sport. Det handlar om att vi som spelare ska trycka in våra redan skattade slantar så att Kari kan fortsätta bedriva travfabrik och spotta oss i ansiktet när han har en dålig dag. Kanske inte så smart taktik att loska sponsorn i synen men är man kung så gör man vad man vill, säger Micke Nybrink.