Titta, här strippar han inför tjejerna

Foto: ALN
Ralf Vadsmo förlorade vadet mot Johan Lindberg och tvingades strippa på tjejkvällen på Gäveltravet.
TRAV

Här kastar TV4-experten Ralf Vadsmo kläderna framför en fullsatt travrestaurang.

Efter att ha förlorat ett vad tvingades Vadsmo strippa på tjejkvällen på Gävletravet.

– Det var det värsta jag gjort i hela mitt liv, säger Ralf Vadsmo.

TV4-experten Ralf Vadsmo förlorade ett vad mot Johan Lindberg i programmet ”Lindberg Orakat” för några månader sedan. Om hästen Skully Gully skulle vinna på V75 så skulle Vadsmo strippa på tjejkvällen på Gävletravet. Hästen vann och under torsdagen var det dags för experten att utföra sitt straff.

”Gärna påklädd nästa gång”

Inför en fullsatt travrestaurang fick Vadsmo ta av sig kläderna. Tjejerna jublade, men för Vadsmo var det en blandad upplevelse.

– Det var trevligt och ett bra initiativ. Men att jag fick göra det jag gjorde var inte så roligt. Jag är gärna med på fler event, men jag står gärna påklädd nästa gång, säger Vadsmo.

Hur reagerade tjejerna?

– Det var väldigt livat, men det är klart att det är det när det är massa damer som dricker vin och skruvar upp varandra. Jag tror att det här är bra, tjejkvällar lockar nya personer till sporten. Det var positivt att vara på trav igår, det var längesedan jag var så glad efter att ha varit på trav. Även om det var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Jag var nervös innan jag skulle gå in och stod och skakade. Jag kommer aldrig mer att ta ett sådant vad, säger Ralf Vadsmo.