Jättesuccén – har sålt 6 000 andelar

Foto: Kanal 75
Stort intresse Nu finns bara 1 000 andelar kvar i Riksgaloppen.
TRAV

Intresset för att vara med i riksgaloppen är riktigt stort.

Nu finns bara 1 000 andelar kvar till försäljning.

– Det är jättekul att galoppsporten lyckats återupprepa succén från travets Rixallsvenska, säger Hasse Svennehed till Svensk Galopp.

Av de 7 000 andelar som släppts i riksgaloppen har redan 6 000 andelar sålts. För en engångssumma på 300 kronor kan du bli delägare i en lovande galopphäst. Varje stall kommer att bestå av 1 000 delägare och engångskostnaden ska täcka alla omkostnader under året.

”Väldigt roligt”

Intresset för att vara med i galoppens ”Rixallvenskan” har varit stort och nu finns bara 1 000 andelar kvar för dem som vill vara med. Tre av stallen är redan slutsålda.

– Det är jättekul att galoppsporten lyckats återupprepa succén från travets Rixallsvenska. 7 000 andelar är ett betydande antal. Att majoriteten redan är sålda på så pass kort tid är väldigt roligt. Genom Riksgaloppen har många som längtat efter att bli hästägare äntligen fått ett koncept som gör det möjligt. Det finns helt klart ett behov av nya hästägarformer, både inom trav- och galoppsporten, säger Hasse Svennehed, PR-chef på ATG till Svensk Galopp

Försäljningen pågår fram till den 8 april och du kan köpa en andel hos ditt ATG-ombud eller på galoppbanan.