Galna dygnet: Två sändningar i TV4

Foto: FELIPE MORALES
TRAV

Här är Jessica Almenäs galna dygn.

På mindre än 24 timmar gjorde hon två direktsändningar i TV4.

Under lördagen var det premiär för storsatsningen Vinnarfesten med Brolle och Almenäs.

TV4-stjärnan Jessica Almenäs har haft en hektisk helg. Under fredagskvällen ledde hon Let's Dance tillsammans med David Hellenius och under lördagen var det premiär för travets storsatsning vinnarfesten.

Tillsammans med artisten Brolle guidade Almenäs tittarna och gästerna på lyxrestaurangen Pontus by the Sea igenom de sju V75-loppen. Men programmet handlade inte bara om trav. Brolle uppträdde inför en stor publik som hade samlats på restaurangen för att mingla och följa de rafflande loppen från Jägersros travbana i Malmö. Carin da Silva träffade en storvinnare på trav som i och med storvinsten på 400 000 kronor kunnat förverkliga sin dröm då han i dag jobbar med viner.

Edlunds comeback

I programmet gjorde även Johan Edlund comeback som travreferent. Edlund meddelade för några månader sedan att han slutar som referent i trav-tv men att han skulle fortsätta jobba som referent i Vinnarfesten. En stor nyhet i Vinnarfesten som inte funnits i tidigare travprogram var en avståndsmätare som visade hur långt hästarna hade kvar till mål. Med mätaren kan den oinvigde enkelt och bekvämt följa loppen och veta hur långt hästarna har till mål.