Efter premiären – tittarna kritiska

Trav365:s läsare och travkrönikerna kritiska mot TV4:s storsatsning Vinnarfesten

Under lördagen var det premiär för Vinnarfesten i TV4 med Jessica Almenäs och Brolle.
TRAV

Premiären av Vinnarfesten i TV4 möts av hård kritik.

En klar majoritet av Trav365:s läsare tycker att programmet är uselt och travkrönikörerna rasar.

– Det kändes mer som en firmafest för ATG-anställda som hade fått bjuda med sig kompisar på lite mingel och några gratis Harry Boy-kuponger, skriver Travnets Lennart Persson i sin krönika.

1 509 personer har röstat och tyckt till om Vinnarfesten. Över 63 procent tycker att programmet var uselt.

I lördags var det premiär för TV4:s nya storsatsning Vinnarfesten i TV4. Varje lördag i vår kommer travpubliken bjudas på en timmes direktsändning med programledaren Jessica Almenäs och artisten Brolle.

Musik varvas med travlopp och intervjuer med V75-vinnare. I lördagens program var även komikern David Batra med och intervjuades av Jessica Almenäs.

”Ren förnedring”

Efter lördagens program har Trav365:s läsare tyckt till om programmet och de gillade inte den nya satsningen. Över 63 procent av Trav365:s läsare tycker att programmet är uselt och många har kommenterat Vinnarfesten i våra artikelkommentarer.

”Detta var det sämsta skit man har skådat. Det är ju ren förnedring att kalla detta för travprogram. Kanal 75/ tv4 förlöjligar travet med sina fjantigheter, flinande programledare o tipsnissar.Storsatsning för vem”, skriver läsaren varabjorn.

”Ja det var ett lågmärke av stora mått. 99 procent som var på krogen lär inte brytt sig ett skit om hästarna. Grattis TV4”, skriver Marone.

En firmafest

Flera travkröniker hos Travnet och Travronden har reagerat och skriver om programmet. Travnets Lennart Persson gillade inte Vinnarfesten.

”Det kändes mer som en firmafest för ATG-anställda som hade fått bjuda med sig kompiar på lite mingel och några gratis Harry Boy-kuponger. För dessa blev det en förfest inför kvällens lockelser runt Stureplan. Ett gäng som var där för att applådera på kommandon och visa upp sitt bredaste, vackra leende framför tv-kamerorna”, skriver han.

Som cirkus

Även Travrondens Björn Ekmark är kritisk i sin krönika.

”Som tittare översköljdes man av stimuli och knappt något av det hängde ihop med det ena, än mindre med det andra och allra minst med trav. Det var som att gå på cirkus, nöjesfält, marknad, firmafest och "roliga timmen" - samtidigt. Allt på en djävla gång!?Och så lite trav”, skriver han på Travronden.

Men alla var inte negativa, vissa läsare gillade Vinnarfesten.

”Det här programmet är ju inte för travfolk utan för att locka till sig nya grupper av spelare ! Vinna stora pengar är lockbetet ! Själv såg jag inte programmet. Men jag tittade på V 75 Direkt på TV 4 + Direktsändningen var kanonbra ! Visst en massa reklam o lite avbrott för nyheter men det är man ju van vid” skriver en av läsarna.

ARTIKELN HANDLAR OM