Följde Patriks tips – vann 80 000 kr

Trav365:s läsare följde vår liverapport – vann storvinsten på V64

Foto: Kanal 75 /Minimedia
Patrik Fernlund bjöd på värmningstips som gjorde att mannen satte alla rätt och vann 80 000 kronor.
TRAV

Trav365:s läsare följde tipsen i vår liverappport och vann 80 000 kronor.

Nu berättar mannen om succén och hyllar tjänsten.

– Jag är inne och följer liverapporten när det är V64 och V75, säger han.

Onsdagens V64-tävlingar på Solvalla slutade med succé för Trav365:s liverapport och vår medarbetare Patrik Fernlund.

Patrik Fernlund bjöd på ett system som gav nästan 40 000 kronor. Själv lämnade han in raden två gånger och spelade endast för sex rätt. Det slutade med 160 000 kronor i vinst för experten.

”Roligt”

Nu berättar en 50-årig läsare i Stockholm att han tog rygg på Fernlunds tips och vann omkring 80 000 kronor.

– Det var roligt att vinna .Jag tittar på liverapporten nästan varje vecka. Jag tycker att Patrik Fernlund är duktig, ibland har han bra drag. Trav är ganska svårt man måste ha tur och skicklighet och läsa på mycket för att lyckas, säger mannen.

V64 och V75

Han berättar att han hellre följer loppen på Trav365 än att logga in på ATG Live för att se tävlingarna. Under onsdagen gick han på Fernlunds värmningstips och lyckades få alla rätt på V64.

– Jag är inne och följer liverapporten när det är V64 och V75. Jag gillar inte att ATG tar betalt varje månad för att se loppen när man spelar för flera tusen. För mig är det obegripligt.

– Jag är intresserad av värmningarna i liverapporten och i det första loppet igår ville jag veta hur Vincent Du Ling hade värmt. Jag visste att hästen gick ganska hårt i förra loppet så jag ville veta hur det var med hästen. Jag fick värmningsrapporter om att hästen var dålig av Patrik och även från en bekant som var på Solvalla. Då täckte jag upp och fick med Winning Love och Åke Lindblom eftersom Patrik tyckte att hästen värmde bra.

”Glad när jag vinner”

Mannen hade spelat för 700 kronor och är nu 80 000 kronor rikare. Travvinsten kommer han att investera i finansmarknaden.

– Det är bäst avkastning där. Jag har vunnit tidigare på trav, men jag blir glad när jag vinner, säger han.