Roger N Olsson hedras – får ett eget minneslopp

Roger N Olsson avled i tragisk olycka – nu hedras han på hemmabanan

TRAV

Nu hedras travkusken och tränaren Roger N Olsson.

Roger avled i en olycka – nu får han ett minneslopp på sin hemmabana Hagmyren.

– Roger var fantastiskt populär och det är många som har hört av sig som vill hedra honom på det här sättet, säger Hagmyrens travbanechef Ulrika Olsson.

Foto: Kanal 75
Roger N Olsson hedras med ett minneslopp.

Amatörtränaren Roger N Olsson avled i en tragisk olycka i början av mars. Roger N Olsson var ute och sandade med traktorn i Oppsjö väster om Hudiksvall då olyckan inträffade. Olsson kördes i ambulans till Hudiksvalls sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

”Fantastiskt populär”

Nu har Hagmyrens travbana öppnat en minnesfond i hans namn. Pengarna från fonden kommer att delas ut i samband med Roger N Olssons Minneslopp på Hagmyren som troligtvis kommer att avgöras på midsommarafton. Enligt familjens önskemål kommer det vara ett kallblodslopp.

– Exakt hur det kommer att se ut tar vi senare. Familjen har så otroligt mycket annat att tänka på just nu. Men Roger var fantastiskt populär och det är många som har hört av sig som vill hedra honom på det här sättet, säger Hagmyrens travbanechef Ulrika Olsson på banans hemsida.

Den som vill kan hedra Roger N Olsson genom att sätt in valfritt bankgironummret: 731-5401. (Numret är registrerat på NHT, Norra Hälsinglands travsällskap, Hagmyren). Märk insättningen Roger N Olssons minnesfond.