– Är övertygad om att det kommer bli bättre

Foto: ALN
TRAV

Vinnarfesten i TV4 har fått hård kritik efter premiärprogrammet i lördags.

Nu utlovar Johan Edlund, exekutiv producent, förändringar och högre kvalité.

– Jag är övertygad om att programmet kommer bli bättre redan nu på lördag, säger Edlund till Trav365.

TV4:s nya storsatsning Vinnarfesten fick experter och landets travfantaster att rasa. I stort sett alla har sågat programmet efter premiären i lördags och efter kritiken kommer förändringar att ske. Johan Edlund, exekutiv producent för travet i TV4, berättar för Trav365 att han inte var helt nöjd med programmet och utlovar bättre kvalité den här veckan.

– Det är klart att det finns en del saker som behöver och ska justeras till nästa program. Så är det ju alltid med ett nytt program och koncept. Konstruktiv kritik tycker jag är bra. Det gör att saker kan utvecklas. Och jag är övertygad om det programmet kommer att bli bättre redan nu på lördag, säger Edlund.

Vad tycker du om reaktionerna efter programmet?

– Jag tycker att det är bra med engagerade tittare. Varje tittare är viktig och unik för TV4. Oavsett om man är travälskare eller bara måttligt intresserad.

Du har precis börjat som exekutiv producent för travet på TV4. Tycker du att du fått en tuff start i och med stormen kring Vinnarfesten?

– Nej, det är inget jag tänkt på.

”Den röda tråden försvann”

Efter premiärprogrammet har Edlund varit i kontakt med de ansvariga för programmet och framfört sina synpunkter.

– Jag tycker att intervjun med David Batra inte fylllde någon funktion. Vill gärna se en travintresserad person som gäst. Där finns det många att välja på. Tycker att V75 som röd tråd försvann för ofta. Sen ser jag gärna att det blir mer tid travloppen. Jag är övertygad om att programmet på lördag kommer att bli bättre, säger Johan Edlund till Trav365.

ARTIKELN HANDLAR OM