Efter succén – här är hans V75-tips

Patrik Fernlund bjöd på tips som gav läsarna 40 000 – bjuder på nya tips till helgens jackpott

Foto: minimedia/ Kanal 75
TRAV

I onsdags bjöd han läsare på tips som gav 40 000 kronor och själv vann han 160 000 kronor.

Nu avslöjar Patrik Fernlund sina bästa tips till helgens jackpott.

– Det ser ut som en lurig omgång,  säger han.

Trav365:s tipsexpert Patrik Fernlund har toppform för dagen. I onsdags gjorde han succé i Trav365:s liverapport. Patrik bjöd läsarna på tips som gav nästan 40 000 kronor. En läsare i Stockholm berättade att han följde tipsen och värmningarna och vann hela  80 000 kronor.

Vann 160 000

Själv lämnade Patrik Fernlund in raden två gånger och spelade endast för sex rätt. Det slutade med 160 000 kronor i vinst för experten.

Inför lördagens jackpott, då 50 miljoner ligger i potten, hoppas han på nya framgångar. Fernlund kommer att vara på plats på Sundbyholmstravet och ge läsarna senaste nytt från banan i form av värmningsrapporter i liverapporten.

Erik Pettersson rapporterar minut för minut från loppen här på Trav365.

Men redan nu kan Patrik avslöja sina tankar inför lördagen och sina bästa tips.

– En rätt så lurig omgång där det är svårt att hitta bra spikar. Det finns några fynd, bland annat Marshal Hackstable som är ofattbart lite streckad på V75-7. Den tror jag har toppchans, säger han.

FAKTA

Patrik Fernlunds tips till lördagens jackpott

Veckans bästa V75-spik:

2 Grappa Akema (V75-5) är en häst jag gillar och möter nu enklare motstånd än hon gjort på sistone. Är rätt så snabb ut i volten och skulle hon komma till ledningen är loppet troligtvis över men hon har mycket bra chans från andra positioner också. Marie Nilsson är duktig på att köra häst och det här ser ut som en riktigt bra chans. Dessutom är stoet inte streckad på så farligt många kuponger vilket gör det till en spelvänlig spik.

Veckans miljondrag:

Det kan låta idiotiskt men jag tror faktiskt att 6 Jodas Julia (V75-3) har skaplig chans i delfinalen till Olympiatravet. Stoet har gjort tre lopp efter vila och sett bättre och bättre ut. Senast satt hon fast med rubbet sparat och såg smällfin ut över mållinjen. Örjan Kihlström upp den här gången är inget minus och då flera av favoriterna har tveksam form kan hon vara en jätteskräll. Hon streckas tidigt liksom 4 Timetosaygoodbye i samma lopp. Insatsen efter vila senast var grym.

8 Marshal Hackstable (V75-7) är sjukt lite streckad med tanke på hans höga kapacitet. Har nu gjort två lopp efter vila och närmar sig formen. Senast satt han fast med lite sparade krafter bakom Felix Vingboons som är en av favoriterna i det här loppet och gången innan slog han Incredible Accent efter lång vila. Nu aviserar tränaren skoryck på hästen och det kommer ge en bra effekt. Med minsta möjliga klaff är det här en vinnare, ska streckas på alla seriösa kuponger. Ett fynd i strecklistan.

Avslaget:

Med risk för att få hela Eskilstunas hat utnämner jag 1 Acclaim (V75-3) som en favorit i fara. Hästen kommer högst troligt inte få någon ledning och då måste han ha mycket tur för att vinna. Ska givetvis räknas med chans men för mig är han inget hett bud som favorit. Tyvärr Hockeyligan, det blir inget jubel i år.