Vann 80 000 kronor – tackar livetjänsten

Foto: Kanal 75 /Minimedia
TRAV

It-konsulten från Göteborg vann 80 000 tack vare Patrik Fernlunds tips på Trav365.

Nu hyllar han experten och liverapporten.

– Jag vill gärna tacka för den fina tjänsten och tipsen, säger han.

Förra veckans liverapport från V64 slutade med succé för flera läsare och för vår tipsexpert Patrik Fernlund. Patrik bjöd på tips och värmningar som gav omkring 40 000 kronor i vinst till läsarna. Själv lämnade han in raden två gånger och spelade endast för sex rätt. Det slutade med 160 000 kronor i vinst för experten.

Nu berättar ännu en av våra läsare att han tog rygg på Fernlund. Han fick med 30-oddsaren Winning Love i den första avdelningen och 13-oddsaren Valnes Bonnie i V64-2 tack vare Fernlunds tips.

80 000 kronor rikare

Mannen, som arbetar som it-tekniker i Göteborg, hade satsat 288 kronor och spelat för sex rätt. Utdelningen blev hela 80 000 kronor.

– Det blev en rolig vinst. Jag vill gärna tacka för den fina tjänsten på Trav365 och tipsen som jag fick. Jag följer Trav365:s liverapport varje gång jag spelar, det är väldigt uppskattat. Patrik Fernlund har bra information och är bra påläst. Hans idéer och värmningar är jätteviktiga. Jag uppskattar när han han kommer med värmningar och berättar vad som är dåligt och bra hos en häst, säger han.

Vad gör du för pengarna?

– Jag kommer nog att spela nu på lördag igen när det är jackpott igen och så har jag bjudit tjejen på lite roliga saker. Vi ska planera en resa till sommaren. Vi får se vad det blir mer, säger han.

Nu på onsdag rapporterar Patrik Fernlund från V64-tävlingarna på Solvalla med start klockan 18.00. Fernlund bjuder på tips, värmningar och senaste nytt från banan.