Tävla – vinn andel i vårt supersystem

Efter Patrik Fernlunds succétips –nu kan du vinna en andel i hans supersystem till lördagens jackpott

Foto: ALN
Nu kan du vinna en andel i Patrik Fernlunds system till lördagens jackpott. 52 miljoner ligger i potten till en ensam vinnare.
TRAV

Succén för Sport­bladets tips och live­rapportering fortsätter.

Vi firar framgångarna, jackpotten och vår­travets ankomst med att bjuda på ett super­system.

Ta chansen att få en stor exklusiv andel  i Patrik Fernlunds  V75-rader.

I förra veckan var det stor vinnarfest på Sportbladets travsajt Trav365.

Vår populäre liverappor­t­ör och spelexpert Patrik Fernlund satte kvällens

säkra, kvällens drag och  hela V64-förslaget.

De som följde det kunde kvittera ut nästan 40 000  kronor och många läsare har hört av sig och varit tack­samma.

Själv spelade Fernlund systemet två gånger och  bara för sexrättspotten till 2,5 gånger, det betydde att hans utdelning blev totalt 163 000 kronor.

– Det känns alltid stort att lyckas pricka så rätt. Och det är fantastiskt roligt att göra andra så glada, säger  Fernlund.

Nytt supersystem

Nu är det jackpott på V75 på Bergsåker i morgon och det ligger 52 miljoner kronor i sjurättspotten.

Det tredje Olympiatravskvalet med Torvald Palema och Nu Pagadi körs, travets hedersambassadör Järvsöfaks är med och tänder olympiaelden.

Sportbladet har ett supersystem på 20 412 rader/ 10 206 kronor som vi tävlar ut. Tio lyckliga läsare vinner varsin av totalt tio andelar  i Patrik Fernlunds super­system.

Varje andel är alltså värd drygt 1 000 kronor.

Patrik Fernlunds tips till jackpotten

V75-1: 3 Classic Tile blir klar favorit i V75-1 men jag inleder tufft och chansspikar 11 Yellow Eden som såg grymt fin ut senast med ny utrustning. Stefan Hultman tror på sin häst och det gör även jag. Han är starkast till slut.

V75-2: Öppet lopp där favoriten 2 Origami måste garderas då han är ute på sin första långresa. Fynden i strecklistan är 5 Quicksilver och 12 Markus Klipp som har bra styrka.

V75-3: 1 Torvald Palema har normalt sett toppchans, såg dunder­fin ut i årsdebuten men garderas då motstånd inte saknas. Jag tar med 4 Nu Pagadi och jätteskrällen 3 Rakas som har en vass spurt.

V75-4: 2 Hallsta Lotus har tagit över efter sin far Järvsöfaks som kallblodskung. Imponerat stort på sistone och vinner det här loppet 99 gånger av 100. Enbart galopp emot. En säker spik.

V75-5: Ett öppet och svårlöst storlopp där den solklara tipsettan för mig är 3 Tryst. Hästen impo­nerade på mig senast då hon vann enkelt. Barfota runt om nu och landets bästa kusk i vagnen. Bra chans.

V75-6: 7 Dollar Access såg fin ut i årsdebuten och har bra chans men det finns flera intressanta motbud. 9 Evert’s Party Sock var riktigt bra senast och har en vass spurt. Passa även 10 Mille Degato som har fin kapacitet.

V75-7: Här lutar jag mig tillbaka och väntar in miljonerna då jag har alla på kupongen. Favoriten 2 Putte Topline känns lite sårbar då han

enbart är stark, kan bli nerspeedad. Tipset till 3 Leo on Line som får Örjan Kihlström i vagnen.

Du som plus-kund kan vinna en andel i systemet.