Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 4 nr 10 Nash As. Kvällens omgång ser på förhand helt färglös ut. Jag anser att om man skall spela så är Nash As bästa spiken.

Dagens drag:

Avd 6 nr 5 ´Seagarden´s Lady. Hon har fått ett lopp i kroppen efter lång vila. Distansen är henns bästa och spåret passar bra. Som streckad på under tio procent är hon klart intressant.

Dagens avslag:

Avd 5 nr 4 Raja Mirchi. Han är en ruggig travare men han fungerade inte senast och det finns inget bevis för¨att han skall fungera fullt ut i kväll, vilket gör att 95 procent är alldeles för mycket på den här ojämne kanonen.