Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 3 nr 1 Power Night Star. Jag riktigt längtar till lördagen då jag skall till Åby och se travsport på riktigt hög nivå. Jag har ett par vassa drag som jag skall trycka hårt på V75. I kväll fixar jag "degen" till detta då jag spikar Åke och hans 1 Power Night Star (V65-3) som jag tror leder runtom.

Dagens drag:

Avd 5 nr 8 Khaki Broline. Hon såg bättre ut än någonsin senast och kommer säkert att gå framåt med loppet. Blir det fart på loppet och hon får spela ut sin speed till slut kan hon skrälla. I vilket fall som helst är hon alldeles för lite streckad.

Dagens avslag:

Avd 1 nr 2 Split the Bill. Hoppas att några av er vann en slant i tisdags då jag lämnade avslag på Raja Mirchi. I kväll anser jag att Split the Bill är för mycket streckad. Det krävs inte mycket för att nyblivna treåringar skall förlora och att han skall vara streckad på över 70% är galet då han möter hästar som Enthrone och Bowmore Level.