Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 2 nr 3 President Bravur. Han har de klart bästa meriterna i loppet och att han inte är favorit i kväll är ett skämt, men det är bra för oss som kommer att spika honom.
 

Dagens drag:

Avd 6 nr 12 Blueberrysky har toppfart men är en smula stirrig. Fungerar han i kväll kan han vinna trots läget. Han är minst lika bra i grunden som favoriten och som streckad på 10& är han mycket spelvärd.
 

Dagens avslag:

Avd 1 nr 7 Lass Insperation. han är bra de gånger han kommer till spets vilket inte är säkert att han gör i kväll. Bakifrån är han en medelmåtta och som streckad på över 75% är han för mig helt ointressant.