Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 5 nr 5 Freeman T. Porter är en mycket kapabel herre och jag tror inte att det finns så många bättre fyraåringar i landet. Detta lopp vinner han utan att behöva brukas för fullt.

Dagens drag:

Avd 6 nr 5 No Fear Elkär. Han har mycket fin fart och det skall bli spännande att se honom i kväll. Som streckad på 10% är han mycket spelvärd.

Dagens avslag:

Avd 2 nr 10 Aurora Boko. Hon gör debut för Kari och hon kommer säkert att bli bra vad det lider, men jag tror knappast att hon är redo för att vinna bakifrån redan i kväll. Hon är i nuläget streckad på över 60% vilket är helt galet.

Trav365