Stig H: Han är min bästa chans på V64

Foto: ALN
TRAV

Hästen har inte startat på fem månader.

Trots det tror Stig H Johansson på segerchans med femårige Celebration X.L. på Solvalla.

– Han är nog den av våra med bästa möjligheten, skriver Johansson på sin hemsida.

Under de senaste veckorna har skrällarna duggat tätt på Solvalla och förra onsdagen blev det enbart en spelare som lyckades hitta alla vinnarna och belönades över fem miljoner kronor.

På onsdag kör Solvalla V64 igen och Stig H Johansson har i sedvanlig ordning flera hästar till start inom V64-spelet. En av dessa är femårige Celebration X.L. som återkommer efter fem månaders vila. Hästen kom till Johansson förra året och tränaren har varit belåten med resultaten hittills.

– Han inledde på fint sätt hos oss i fjol och var på hösten med i stjärnspäckade sällskap. Han räckte naturligt nog inte till där, men var heller inte som bäst. Celebration X.L. behövde en återhämtning. Det är en fin travare, som nog kan ha en god säsong framför sig, skriver Johansson på sin hemsida.

”Inga toppchanser”

Hästen har skött träningen så pass bra under vintern att han tror på vinstchans.

– Vi har inga toppchanser i omgången, men han är nog den av våra med bästa möjligheten. Att han pausat från tävlandet sedan i november är förstås inget plus, men han har fungerat bra i träningen inför comebacken, skriver Stig H Johansson.

ARTIKELN HANDLAR OM