Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Ögats drag

Dagens spik

Avd 4 nr 10 Valiant Kemp. Jag ser otroligt mycket fram emot lördagen då det är topptrav på Örebro och jag har en "klar" spik i form av Art on Line och dessutom ett par riktigt roliga rensardrag. I går på Valla räckte jag inte riktigt till trots den vassa spiken Argos, så jag är mycket revanschsugen inför lördagen. I kväll körs det V65 på Boden. Mitt bästa spikförslag är Valiant Kemp. Han var kanonfin när han vann på Boden näst senast och minst lika fin i Finland senast.

Dagens drag

Avd 2 nr 7 Emma Nibs. Hon avslutade vasst bakom Intruder Kronos och nu möter hon "ingenting". Med lite klaff så vinner hon. Som streckad på 11% är hon mycket streckvärd.

Dagens avslag

Avd 1 nr 3 Incredible Kemp. Han ser ut som en blivande stjärna och har mycket lätt för sig, men jag tror att han saknar den rätta inställningen och ser honom som en trolig tvåa eller trea i kväll, då både Gasbone och Ace Rapida är roligare streck.

ARTIKELN HANDLAR OM