Cattis: Det är min bästa V75-chans

TRAV

Catarina Lundström har tre hårt betrodda hästar till start på V75.

Samtliga har visat toppform på slutet och har chans att vinna.

- Haraldinho är bästa chansen, säger Catarina Lundström till Trav365.

Tillsammans med sambon Stefan "Tarzan" Melander driver hon en träningsrörelse utanför Enköping. Tre av hästarna startar i V75 i Örebro och samtliga är hårt betrodda på förhand.

– Jag tycker att Haraldinho är bästa chansen. Han har varit jäkligt bra på slutet, ja faktiskt hela året och har toppform, säger Catarina Lundström som precis har landat på Arlanda efter några dagars semester i Spanien.

– Senast blev han för ivrig och galopperade kort efter start. Örjan tyckte att hästen kändes lika fin som senast och han är stark och tål att göra jobb själv. Så bra som han har varit så måste han räknas med bra chans, fortsätter hon.

Så här kommenterar Stefan Melander stallets chanser, i Sportbladets kuskintervjuer:

7 Haraldinho (Örjan Kihlström) kom bort senast och den starten är bara att glömma. Är fin. Innan senast har han gått mycket bra. Spåret är sådär. Ingen startraket men bättre än femte. Fin i jobben. Var som sagt otroligt bra gången innan när han vann, säger Stefan Melander.

2 Timetosaygoodbye (Johnny Takter) är bra och jag är nöjd med honom. Han har gort de här starterna nu och har gått bra varje gång. Perfekt läge har han fått och kusken får göra hur han vill men hästen är väldigt fin i jobben. Allt verkar bra inför det här, säger Stefan Melander.

4 Jodas Julia (Jorma Kontio) är bra. Gick mycket bra i Guld senast. Hoppas att det har släppt lite för henne nu. Det har strulat mycket och allt vad det heter. Bra spår och var fin i sista jobbet. Jag vill se att hon fungerar flera gånger i rad först men hon har kapacitet för att vara med där framme, säger Stefan Melander.

Minimedia/Trav365

ARTIKELN HANDLAR OM