Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 1 nr 6 Aisle Stand. Förra veckan var det två V7:or och ögats resultat var minst sagt skiftande. På torsdagen fick vi in över 50.000 på spelförslaget, på lördagen nådde vi bara upp till ett fåtal rätt. Nu gäller det att hitta en jämn formkurva då det vankas stortrav med mängder av lopp om en dryg vecka. I kväll spikar jag kullens näst bästa flicka Aisle Stand. Jag tror att hon tidigt kommer till spets och sedan blir det lugna gatan.

Dagens drag:

Avd 5 nr 1 Man on the Moon. Han har mycket bättre form än rad och från detta fina utgångsläge har han en bra chans att vinna. Är mycket lite streckad i nuläget och han måste bara spelas med.

Dagens avslag:

Avd 4 nr 4 Elora Hanover. Hon har varit usel i två starter, hygglig i en och bra i en sedan hon började starta för Stig H. Att hon skall vara storfavorit är helt uppåt väggarna och dessutom verkar det inte vara full form på stallet.

ARTIKELN HANDLAR OM