Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Ögats drag

Dagens spik

Avd 5 nr 1 Surtees Hanover. Jag har fått för mig att han är en riktigt bra häst men det har hittills bara kostat pengar. Jag tänker ta tillbaka dessa i kväll då han möter ett synnerligt billigt sällskap.

Dagens drag

Avd 2 nr 2 Smeheim Lilja. Hon trivs bra i Sverige och i spets. Hon är larvigt lite streckad i detta öppna lopp och jag ser henne som en a-häst på min jokerkupong i kväll.

Dagens avslag

Avd 6 nr 8 Go Green Pellini var grym i fjol, men har inte startat på en evighet och som streckad på över 80 procent från bricka åtta i comebacken är han för mig helt ointressant.

ARTIKELN HANDLAR OM