Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Ögats drag

Dagens spik

Avd 4 nr 5 Vittorio. Det är bråda tider nu då det inte bara är V75 på lördag med jackpott utan även en V75 på söndag. Ögat håller naturligtvis öppet även på söndag med både rank och värmningar. I kväll spikar jag Vittorio som jag blivit ruggigt imponerad av.

Dagens drag

Avd 6 nr 4 Catch the Flax. Även kvällens drag tränas av Kari. Catch the Flax såg dunderfin ut inför comebacken men galopperade av friskhet. I kväll tas han lite lugnare och blåser förbi dem till slut.

Dagens avslag

Avd 1 nr 3 Ferrari In Red. I kväll är det Karis hästar i alla tre tipsrutorna. Ferrari in Red har jag varit besviken på i de senaste starterna och varför hon skall vara favorit i kväll fattar inte jag.

ARTIKELN HANDLAR OM