Här är Svanstedts passning till TV4

Foto: Travelit.se
TRAV

Här är Åke Svanstedts passning till TV4.

På sambon Sarah Swahns Facebook har familjen lagt upp en bild där man klart och tydligt visar sin bojkott av kanalen.

Sonen Erik poserar med en t-shirt med TV4:s logga och ett kryss.

”Fighten” mellan TV4 och travtränaren Åke Svanstedt fortsätter. Det var efter bråket i samband med Drottningens Pokal på Åbytravet 2010 som Svanstedt beslutade sig för att sluta prata med kanalen. Svanstedt har valt att bojkotta kanalen och TV4 har i sin tur valt att inte ställa  upp på tränarens krav.

Vill ha pengar

Svanstedt kan tänka sig att ställa upp på intervjuer – men bara om det är vissa reportrar som genomför dem. Han ska dessutom ha velat ha haft betalt för att ställa upp.

Nu visar familjen Svanstedt vad de tycker i frågan med att lägga upp en bild på Facebook där Åke håller upp sonen Erik. Sonen har en grön tröja med TV4:s logga på ryggen. Över loggan är ett klart och tydligt kryss.

Bojkottar TV4

Även travbloggen Travelit.se har hittat bilden och lagt upp den på sin sida.

”Svanstedt Jr Jr bojkottar TV4”, skriver de.

Johan Edlund, exekutiv producent på TV4 berättade i en tidigare intervju med Trav365 att TV4 inte bojkottar Svanstedt, utan det är upp till Åke om han vill vara med i kanalen.

 – Bollen ligger hos honom, det är han som bojkottar TV4. Det är inte TV4 som bojkottar Åke Svanstedt, det är verkligheten. Åke Svanstedt har fantastiska framgångar och vinner jättemycket. Han är en oerhört duktig tränare och kusk, det var länge sedan man såg någon dominera så mycket. Men bollen ligger hos honom, vill han vara med får han anpassa sig efter reglerna.

Se inlägget på Travelit här.