”Världens bästa spel”

Foto: Hasse Eriksson/Kanal 75/Lars Jakobsson
Johnny Wärnbergs butik drog in av storvinsterna på V75 då en av kunderna hade alla rätt. Sammanlagt 150 system prickade in sju rätt i lördags.
TRAV

Spelbutiksägaren och experten Johnny Wärnbergs butik drog in 850 000 då  stamkunden satte alla rätt på V75.

Sammanlagt 150 svenskar blev rika på V75 i helgen.

– Det här är världens bästa spel, säger Johnny Wärnberg.

Helgens jackpott på V75 slutade med rejäl utdelning till V75-spelarna. 150 system fick alla rätt och värdet slutade på över 340 000 kronor.

Spelade som valt att spela V7 fick 2,5 gånger utdelningen och kan nu hämta ut över 800 000 kronor.

En av vinsterna på över 800 000 kronor gick till Trav In i Avesta, spelbutiken som drivs av Miljonklubbens expert Johnny Wärnberg.

Spelade för över 1 000

En av hans kunder hade satsat över 1 000 kronor och är nu 850 000 kronor rikare. Vinnaren vill vara anonym, men Johnny känner honom väl.

– Det är en av mina stamkunder som vunnit. Han hade alla hästar i det sista loppet så det var perfekt att det blev en jätteskräll. Han är väldigt påläst. Jag pratade med honom innan det sista loppet, men efter det har vi inte hörts. Då inför V75-7 var han uppåt, men han trodde inte att det skulle bli så mycket pengar som det blev. Men favoriterna galopperade bort sig.

”Lossnar nu”

Trav In i Avesta är kända som en av Sveriges vinstrikaste butiker men på senaste tiden har det gått tungt för kunderna. För några år sedan tog de tre miljonvinster på V75 på en och samma dag.

– Nu har det varit lugnt med miljonvinster, men det kanske lossnar nu, säger han.

Att hela 150 personer i Sverige får vara med och dela på miljonerna tycker Johnny är roligt.

– Det här är världens bästa spel, att så många människor kan vinna pengar.