Kolla, Ica-Jerry blir travstjärna

Foto: Tv4
Ica-Jerry i huvudrollen Lördagens travsändning kommer att bli något utöver det vanliga. Mats Melin och övriga från Glada Hudik-teatern kommer att medverka.
TRAV

Så har du aldrig sett Ica-Jerry.

Här är första bilderna på när Glada Hudik-teatern möter travets värld.

Mats Melin möter stortränaren Jan-Olov Persson.

Glada Hudik-teatern har gjort stor succé i Sverige och utomlands med bland annat musikalen ”Elvis” och biofilmen ”Hur många lingon finns det i världen?”. Nästa utmaning är Vinnare V75 i TV4.

– Det känns jättespännande. V75 i Hudiksvall är en stor händelse i hela bygden och vi är jätteglada att få vara med om detta, säger Glada Hudik-teaterns ledare Pär Johansson som själv är en stor traventusiast.

Provar på

Nu har de första bilderna släppts och man kan nu se en del av det som ska sändas i lördagens travsändning. Mats Melin (Ica-Jerry) får bland annat möta stortränaren Jan-Olov Persson och prova på yrket som travstjärna.

– Det ska bli jättespännande, det har aldrig gjorts något sånt här förut. ”Ica-Jerry”, Mats Melin, kommer att vara huvudperson. Det kommer ställas frågor som aldrig har ställts i trav-tv tidigare, säger programmets redaktör, Patrik Ståhl.

FAKTA

Så sänds travet på lördag:

11.15-11.25: TV4, Trav i Nyhetsmorgon.

12.30-14.00: TV4 Sport, Lunchtravet Direkt.

14.00-17.00: TV4, V75 Direkt.

18.00-19.00: TV4, Vinnare V75 med Glada Hudik-teatern.