Expertens tips så –  blir du travmiljonär

Foto: aln
TRAV

V75-jackpott med 35 miljoner kronor i potten.

Då hjälper tipsexperten Ralf Vadsmo dig i jakten på de stora pengarna.

– Omgången ser småklurig ut, men jag har hittat två starka spikar, skriver han på atg.se.

På lördag är det Hagmyren som är värd för V75-tävlingarna. Banan, som ligger ett stenkast från Hudiksvall, har lockat fina hästar. I och med att det blev jackpott på den extra V75-omgången i tisdags har potten även kryddats med extra-miljoner.

För att vinna alla dem kan det vara bra med lite hjälp. Varför inte av tipsexperten Ralf Vadsmo som har studerat startlistorna noga i veckan och kommit fram till vassa och skarpa analyser.

– Omgången ser småklurig ut, men jag har hittat två starka spikar och ett bra lås att bygga systemet kring. Tänk på att Hagmyrens upplopp är kort och att spets är en extra bra position där, skriver han på atg.se.

Spikar direkt

Vadsmo fegar inte på lördag, han går ut och spikar direkt i den första avdelningen.

– Jag inleder omgången med att spika 7 Mellby Sambuca som sett toppfin ut i två raka spetsvinster. Här tror jag att han tidigt sitter i ledningen och då är loppet över. Första motbudet är 9 Kouros Broline som har tre lopp i kroppen efter vila och som övertygade vid vinsten senast.

Experten spikar även i kallblodsloppet. Där faller singelstrecket på Gunnar Melanders läckre Myllarfaks.

”Satt med krafter kvar...”

I den sista avdelning har ”Raffe” hittat omgångens bästa skräll. Hästen kommer från Åke Svanstedts stall – men körs av Per Lennartsson i loppet.

– Skrällen är 1 Big River Supreme som såg fin ut senast då han fastnade med krafter kvar, skriver experten under fliken ”V75-hörnan” på atg.se.

ARTIKELN HANDLAR OM