Stig H: Vårt klart bästa segerbud

Foto: aln
TRAV

Stig H Johansson har fyra hästar till start på V86.

Men stjärntränaren har inga problem att nämna vem som har bäst chans.

Admiral Newport.

– Det är en riktigt fin häst som jag gillar, säger Johansson på sin hemsida.

Hästen bjöd på stor uppvisning senast på V86 på Solvalla. På onsdag startar Stig H Johanssons nya stjärna Admiral Newport igen. Hästen har fått ett tråkigt utgångsläge, men ser på det tidiga spelet ut att bli klar favorit i V86-7. Något som tränaren Stig H Johansson rimligtvis inte tycker är fel med tanke på kommentarerna kring hästen på hemsidan. Den annars så lågmälde Johansson strör lovord över den holländske talangen.

– Det är en riktigt fin häst som jag gillar. Han känns fortsatt mycket bra men läget är inte det roligaste den här gången. Admiral Newport är en häst som tål att göra en hel del på egen hand och det är klart att jag ser honom som ett vinstbud. Han är i alla fall vårt klart bästa segerbud under onsdagskvällen.

”Varit bra i jobben”

En annan av Solvallaproffsets hästar som ska ses med lite chans är Dedes Brassie, som startar i samma lopp.

– Han har varit bra i jobben efter segern senast. Han gick ett riktigt bra lopp vid segern och Dedes Brassie har en hel del kunnande men har tidigare haft lite problem till och från med fräschören. Med tanke på hans insats senast så ska han inte vara helt borta här, skriver Stig H Johansson på sin hemsida.

För att få den senaste informationen angående Stig H Johanssons hästar kommer tränarens krönika i Sportbladet under onsdagen. Där sätter Johansson på sina hästar och kommenterar vinstchansen.