Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 5 nr 1 Bergshults Leffe. Han såg smällfin ut i både värmning och lopp senast på Åby. Från ett perfekt utgångsläge i kväll måste han ha en toppchans och jag spikar.

Dagens drag:

Avd avd 6 nr 9 Ghost of Space gör i kväll debut i ny regi. Det finns fart  i henne och jag tycker att motståndet inte är det allra värsta. Hon är i kväll en mycket spelbar skräll.

Dagens avslag:

Avd 4 nr 10 Elit Håleryd. Jag är inte helt övertygad om hans storhet ännu och då han är klar favorit från ett bakspår väljer jag att plocka bort honom från min V65-kupong.