Så ska Johan vinna miljonvinsten igen

Foto: Gustav Mårtensson
Johan Vestermark och Inga-Lill Karlsson vid Kneippens Spelbutik i Norrköping.
TRAV

Han spelade in 4,5 miljoner till sina kunder i lördags.

Nu bjuder Johan Vestermark  på sina speltips till dagens V86-tävlingar.

– Mitt roligaste drag är On The Dot i V86-3, säger han till Trav365.

Johan Vestermark är mannen som drar in storvinsterna till invånarna i Norrköping.

Han driver landets främsta spelbutik när det gäller andelsspel och två år i rad har de vunnit priset ”Årets Andelsspel” vid ATG:s ombudsgala.

2010 vann han 4, 5 miljoner till 400 av sina kunder och i helgen var det dags igen då han satte alla rätt på flera av butikens andelssystem.

Vinsten blev 4,5 miljoner – som 260 av kunderna är med och delar på.

Roligt drag

Nu siktar Johan Vestermark och kunderna mot nya storvinster och till onsdagens V86 på Solvalla avslöjar tipsexperten sina tankar inför omgången.

I den tredje avdelningen har han hittat ett intressant motbud till storfavoriten.

– Roligast är On The Dot i V86-3. Hästen har varit ute tidigare och mött miljonhästar. Nu är det lättare emot och Wannabe Kemp är storfavorit. On The Dot kan tänkas slå den. Den är rolig att ha med, även om det inte är någon spik.

Lennartsson vinner

Han menar att kusken och tränaren Per Lennartsson kommer att spela en viktig roll.

– Per Lennartsson bestämmer utdelningen i dag, beroende på hur många lopp han vinner. Ett par lopp vinner han kanske och bästa chansen är Famous Fayline i sista avdelningen. Där kommer jag spika i några av mina system.

Vad tror du om omgången?

– Det är några lopp som är ojämna, det blir så den här årstiden. I den femte avdelningen är det bara att ta så många man har råd med. Det är det sämsta loppet på Solvalla på länge.  Jag tror att utdelningen kan sluta på 50 000 till 100 000 kronor.