Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 3 nr 6 Poison Composite. I går blev det sju rätt och en första reserv på Ögats V86:a och jag börjar bli riktigt sur på att vara så nära och inte få in. Hoppas att det slår till i helgen på Vermo dit jag fått bra drag av mina finska kontakter. I kväll spikar jag utan tvekan Poison Composite i montéloppet. Han var grym senast och Åsa som rider är bara bäst.

Dagens drag:

Avd 6 nr 4 Mars. Han har fått ett lopp i kroppen i sin nya regi och kommer att gå framåt med loppet rejält. Han är larvigt lite streckad. Jag anser att han är den i loppet som har bästa farten och på fem procent som det är i nuläget ser jag som en stöld. Han skall spelas hårt på DD.

Dagens avslag:

Avd 1 nr 4 Mr Inkato. Han är långtifrån någon stjärna och dessutom ovillig till slut. Varför han skall vara klar favorit mot Kalle Palema, Löjtens Q.C och Kif Kif och ett par till övergår mitt förstånd.