– Steel Pepper är en bara spik tycker jag

TRAV

Jackpott med 13 miljoner i potten på V86 i kväll.

Då bjuder Solvalla-tränaren Timo Nurmos på två spikar från egna stallet.

– Steel Pepper och Wannabe Kemp är kvällens spikar.

I kväll kan en spelare bli historisk på Solvalla. Det är nämligen jackpott på V86 och hela 13 miljoner kronor ligger i potten som en ensam vinnare kan ta hem. Om det blir en ensam vinnare så är det den högsta onsdagsvinsten någonsin på trav i Sverige.

”Är så pass bra”

Solvalla-tränaren Timo Nurmos har många betrodda hästar till start i kväll och han är inte blyg i sina kommentar om hästarna. I webbtv-programmet ”800 grader du kan lite mej” på atg.se, lägger han ut orden rejält. Redan i den första V86-omgången finns ett bra singelstreck enligt honom.

– 7 Steel Pepper är en bra spik tycker jag. Det är ett dåligt läge igen, men han är så pass bra och fint i ordning. Han var mycket bra senast. Han har tränat helt normalt efter senast, han är pigg och glad.

I den andra avdelningen har stallet också en häst till start, 4 Wannabe Kemp. Hur det kommer gå, enligt Timo? Hästen vinner.

– Wannabe Kemp är samma. Vi provar att spika den också, jag tycker det är bra chans där också. Han har bra spår och fin form. Glöm den sista galoppen, normalt sett är han inte osäker, säger tränaren i programmet.

Bästa chanserna

I slutet av programmet, när Nurmos får summera sina bästa chanser, konstaterar han följande:

– Steel Pepper och Wannabe Kemp är kvällens spikar.

För att se hela programmet, se ovan.