Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 2 nr 2 Önas Linus. Jag måste erkänna att Bodens V65:a inte är så tilltalande att spela på för en "gubbe" som bor nästan 200 mil därifrån, men det är ju enda banan som kör V65 i kväll så ett litet spel får det bli, medan jag pluggar lopparkivet till den mycket spännande jackpotten på Åby. Min spik i kväll är Önas Linus. Han har formen på topp och gillar lång distans.

Dagens drag:

Avd 6 nr 4 Chuck Lidell. Han är kraftigt på gång och jag blir inte förvånad om det är han som höjer värdet i den avslutande avdelningen.

Dagens avslag:

Avd 4 nr 1 Knix. Varför hon skall vara storfavorit i detta vidöppna lopp fattar inte jag. Jag heltäcker loppet på mitt jokersystem i kväll och jag vill inte ens ha henne som A-häst.

ARTIKELN HANDLAR OM