20-åringarnas mål: Göra dig rik på V75

TRAV

Sist gjorde deras tipsprogram succé och de satte alla spikar och drag på V75.

Nu är Rickard Hansson och Kristofer Jacobsson tillbaka och avslöjar tipsen till lördagens jackpott på Åby.

–  Love You More är veckans bästa spik, säger Hansson i veckans program.

Vid V75 omgången på Åby i mitten av december gjorde Åby-profilerna och kompisarna Rickard Hansson och Kristofer Jacobsson succé med sitt tipsprogram inför V75.

I programmet gick det igenom omgången och nämnde alla V75-vinnarna. De bjöd på spikar och drag som alla satt.

Nu är det tillbaka med sitt tipsprogram inför lördagens jackpott på V75 – 50 miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare med alla rätt.

Hansson har hittat hästen som spelarna bör spika efter att ha fått ett fint besked från kretsen kring Love You More.

Vid V75-loppen på Åby i december hade de hästen som bästa drag – nu är stoet bästa spiken.

– Jag har pratat med Henrik Blomberg, sambo till Helen Kiiskinen, som ofta kör hästen i jobb. Han var otroligt nöjd och vässade upp hästen i två stycken intervaller efter att ha kört en skogstur. Hon var ruggigt fin idag sa Henrik. Formen är det inget fel på. Tillägg spelar ingen roll, hon är helt överlägsen de här hästarna om hon svarar för en normal prestation. Går det långsamt kör Kenneth fram och hon kommer nästan garanterat att få ta över. Om han inte får ta över ledningen vinner hästen från dödens. Veckans bästa spik, säger Hansson.

Favorit i fara

Rickard Hansson vill varna spelarna för att Stig H johanssons Admiral Newport, som blir hårt betrodd, kan förlora V75-Mästarna (V75-7). Han väljer istället att strecka flera hästar i loppet.

– Admiral Newport har inte startat med voltstart på oerhört länge. Det är ett orosmoment, även om det handlar om Erik Adielsson från spår ett. Det borde fungera bra då det är en förståndig häst, men det är ändå ett orosmoment. I synnerhet när hästen kommer att vara streckfavorit, säger han.

Se profilernas tankar och drag i deras tipsprogram.