Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 5 nr 5 Brioni. Kvällens omgång ser inte så upphetsande ut och jag spar krutet till i morgon då det är jackpott på V86 dit Ögat har en mycket streckvärd spik. Svårt att gå emot elitsloppsvinnaren i sin årsdebut och detta lär han vinna även om han säkert är en bit från formen.

Dagens drag:

Avd 1 nr 5 Sanssouci har formen på topp och då menar jag i första hand kusken Haugstad. Även hästen har visat fin form och på under 18% är ekipaget klart spelbart i kväll.

Dagens avslag:

Avd 6 nr 11 Photo Princess ser inte ut att han den där gnistrande formen för dagen och hon känns överstreckad i ett vidöppet lopp där jag hoppas på skräll.