Trav365:s rekord – som mobilsajt

Sportbladet Trav365 slår rekordsiffror via mobilen– 83 117 unika besökare

TRAV

Vilken succé för Sportbladet Trav365 som mobilsajt.

Under förra slogs trafikrekord med 83 117 unika besökare.

– En supervecka för travet med gala och rekordvinst på V75, dessutom är mobiltrenden urstark just nu, säger Madeleine Brohlin, redaktör för Trav365.

Trav365 slår rekord via mobilen.

Aftonbladets mobilsajt slår rekord gång på gång, och travsajten Trav365 ökar också mycket kraftigt i mobilen. Förra veckan slog Trav365 rekord med 83 117 unika besökare, vilket gör att sajten är nästan lika stor som hela Svenska Dagbladet i mobilen.

– Fler och fler surfar i mobilen, och vi hänger med i utvecklingen, dessutom var det en stark nyhetsvecka för travet med både gala, som vi bevakade live, och 60-miljonersvinst på V75, säger Madeleine Brohlin.

På mobilsajten finner läsarna samma gedigna bevakning som på Trav365, med trav- och spelnyheter, liverapporter och tips.

– Det verkar som att många gillar att läsa travsajten i mobilen framför tv:n eller i kön när de ska lämna in ett system. Den kompletterar webbsajten bra, säger Madeleine Brohlin.

Och det här är bara början - under våren kommer Trav365 lansera flera nymodigheter som är unikt utformade för mobilläsarna.

Minimedia/Trav365