Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 6 Nr 6 Ewe Palema. Han var klart bra då han var tvåa bakom Famous Fayline senast. Han borde vara ännu bättre med loppet i kroppen. Jag är övertygad om att Thomas kör till spets och sedan har han en toppchans. Är ingen storfavorit vilket gör honom än mer intressant.

Dagens drag:

Avd 2 nr 9 Lönshults Anny. Hon är på gång med senaste loppet i kroppen och jag tror inte att hon är sämre än någon annan i loppet. Så lite streckad som hon är i kväll är hon ett rent fynd. Vill även passa på att gratulera "oraklet" Jan Timonen på hans födelsedag som är i dag.

Dagens avslag:

5 Dollar E. Han har varit bra men i så bra att han skall vara storfavorit i ett amatörlopp och jag kommer att gardera upp honom rejält.