– Min kund vann 26,2 milj på V75

Foto: Hasse Eriksson
TRAV

Han spelade för över 1 000 kronor – och vann 26,2 miljoner på V75.

Nu berättar Johnny Wärnberg, ägare till Trav In i Avesta, om supervinsten.

– Det är en bekant till mig som vunnit, det är skickligt gjort och helt makalöst, säger Wärnberg.

Skrällarna duggade tätt under Bergsåkers V75-omgång och efter Truly Devoteds seger i den sista avdelningen återstod enbart ett system med sju rätt.

Utdelningen: 26 180 989 kronor.

Det rätta systemet var inlämnat på Trav In i Avesta som ägs av Sportbladets medarbetare Johnny Wärnberg. Wärnberg är en av profilerna i tidningens miljonklubb och är strålande glad när Trav365 når honom – bara minuter efter att det sista V75-loppet gått i mål.

– Det är en stamkund och en bekant till mig som vunnit, jag är lite paff. Det är helt makalöst att man lyckas få in den här raden och det är skickligt gjort.

”Kämpat in vinnare efter vinnare”

Den okände miljonvinnaren hörde av sig till butiken efter V75-3 och pratade flera gånger med Wärnberg under loppens gång.

– Det var spännande att följa. Efter lopp tre hade vi tät kontakt, sen har jag stått här i butiken och kämpat in vinnare efter vinnare. Spelaren var själv inte i butiken, han var någon annanstans.

Systemet innehöll en spik och kostade över 1 000 kronor att lämna in. Miljonvinsten innebär enligt butiksägaren att Trav In i Avesta får sig ett rejält uppsving med många nya kunder.

– Det är helt överlägset. Det här kommer dra massor av folk, trots att det inte var ett andelsspel. Nu blir vi en turbutik.

”Lite avundsjuk”

För andra veckan i rad blir det en ensam vinnare. För sju dagar sedan blev ett kompisgäng, som hade lämnat in sitt system på Kulladal Tobak i Malmö, 60 miljoner kronor rikare på Åbytravet.

– Jag var lite avundsjuk förra veckan då Kulladal tog hela potten, så sopar vi hem allt nu istället. Helt otroligt. Det har varit lite tungt med vinster och i morse skrev jag på min Facebook i morse att vi skulle vinna minst en miljon kronor i dag, det blev mer än så, säger Johnny Wärnberg till Trav365.

FAKTA

Rätta miljonraden

1. 11 Quizmaster (8,60 i odds)

2. 2 Miamarie Ennoble (21,30)

3. 6 Persos Seaman (18,94)

4. 12 Quick Razz (3,07)

5. 7 Låhne Elden (40,85)

6. 1 Calvados Crane (2,88)

7. 3 Truly Devoted (4,91)

ARTIKELN HANDLAR OM