Vunnit 80 milj – på två veckor

V75 har fått succéstart på året - två ensamma vinnare på spelformen

Foto: Kanal 75
TRAV

På två veckor har V75 levererat över 86 miljoner kronor – till två personer.

För nio dagar sedan vann Christer Eriksson 60 miljoner på spelet.

I lördags vann en spelare från Bergslagen 26,2 miljoner.

V75 har fått en succéstart på året. Två veckor i rad har det blivit en ensam vinnare med alla rätt och miljoner att dela ut.

Vid tävlingarna på Åby den 14 januari duggade skrällarna tätt och omgången blev svår. Bara ett system i landet prickade in alla rätt.

Systemet var inlämnat hos Kulladals Spel och Tobak i Malmö och efter vinsten gick Christer Eriksson från Stockholm ut och berättade att han hade gjort systemet. Vinsten delade han med omkring tio vänner.

 – Jag sysslar med det här mer eller mindre på heltid. Nu fick jag in ett system som var ensamt med sju rätt för första gången – det är vad det handlar om, att det sedan blir 20, 30 eller 40 miljoner spelar inte så stor roll, sa ”Chrille” efter vinsten.

Många miljonvinnare brukar välja att vara anonyma efter stora vinster, men Christer valde att gå ut och berätta i både tv och tidningar.

Storspelare vann igen

I helgen var det dags för en ny ensam vinnare på V75 igen. Omgången på Bergsåker var svår och den stora skrällen var kallblodet Låhne Elden som vann till 40 gånger pengarna.

När sista loppet gått i mål var det en person som vunnit 26,2 miljoner.

Kupongen, som kostade över 14 000 kronor, var inlämnad hos Trav In i Avesta där en storspelare från Bergslagen spelat tillsammans med två av sina vänner. Även den här gången handlade det om en storspelare som är välkänd i spelkretsar.

Mannen och hans vänner var ensamma med alla rätt 2001 på Solvalla då V75 gav 15,2 miljoner kronor.

”Jobba hårt”

För Sportbladet berättade mannen om vinsten.

– Tur får man inte, det skapar man. Jag har varit med så länge i branschen att jag vet att man måste lägga ner tid och jobba hårt för att få marginalerna med sig, säger han

Gemensamt för de två vinnarna är att de båda var lärljungar till storspelaren och miljonvinnaren Anders ”Dajmen” Jonasson som vann 20,7 miljoner kronor 2009 på V75 och avled dagen efter.