”Det är trevliga killar båda två”

Foto: aln
Erik Adielsson.
TRAV

Ta med Erik Adielssons hästar när du spelar på V75.

Anledningen: På 14 dagar har stjärnkusken varit starkt bidragande till att två spelare blivit ensamma på spelformen och många miljoner rikare.

– Jag har pratat med båda två. Det är roligt att man känner till de som vinner, säger han

När man tittar tillbaka på de V75-omgångar som har gett högst utdelning genom tiderna hittar man mycket intressant fakta. En som återkommer som vinnare i stort sett varje "miljonomgång" är stjärnkusken Erik Adielsson. På de fem omgångar som har gett högst utdelning genom tiderna har Adielsson vunnit fyra lopp.

– Det var en överraskning. Jag har ingen bra förklaring till varför jag vinner då det blir jätteutdelningar, säger Erik Adielsson.

– Samtidigt är det skoj att vara med och hjälpa till när folk vinner mycket pengar, fortsätter han.

Haft show

De senaste veckorna har varit än mer extrema. På de senaste 14 dagarna har två spelare blivit ensamma på spelformen. Storspelaren Christer Eriksson vann över 60 miljoner kronor på Åby. En annan storspelare, som vill vara anonym, vann över 26 miljoner kronor i lördags.

I de två omgångarna har Erik Adielsson haft show och vunnit fem av 14 V75-lopp.

– Det finns gånger när man sabbar för spelare, som tycker att du borde gjort så och du borde ha gjort så. Men det är mycket, mycket roligare när man vinner lopp och hjälper till på det sättet. Det är jätteskoj att man är involverad och vinner de omgångar då det ger så här mycket pengar. Absolut.

”Genomtänkta system...”

– Folk spelar säkert på kuskar som är heta och vinner mycket för dagen. Det tror jag är en bra taktik för man kör oftast lite bättre när man har bra självförtroende.

Har de hänt att miljonvinnare har hört av sig till dig?

– Jag har pratat med både Chrille som satte V75:an då det gav 56 miljoner och sms:at med han som satt den i lördags, och jag vet vem det är.

– Det är jättetrevliga killar båda två. Det är roligt att man känner till de som vinner och sen så vet jag att båda två är skicklighetsspelare, det är inte någon som bara gått in och köpt en Harry Boy och vunnit på nummer. Deras system är genomtänkta och genomarbetade, det glädjer mig. Det är jätteskoj att folk vinner som verkligen älskar trav. De har kollat på V75 i 30 år och så vinner de.

FAKTA

TITTA – HÄR ÄR SYSTEMET SOM BLEV ENSAMT MED SJU RÄTT

(Hästarna som Erik Adielsson vann med i fetstil)

V75-1: Alla tolv hästarna

V75-2: 2 Miamarie Ennoble

V75-3: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8

V75-4: 10, 12

V75-5: 2, 3, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15

V75-6: 1, 7

V75-7: 2, 3, 4, 8, 9, 10, 12

28 224 rader/14 112 kronor