Fernlunds knock – krossade Harry Boy

TRAV

Det blev ingen match.

Trav365:s Patrik Fernlund krossade Harry Boy – och vann med 7-4.

– Det var ingen större konst, men jag är missnöjd över att jag missade åtta rätt, säger Fernlund.

Under onsdagen utmanade Trav365:s expert Patrik Fernlund ATG:s Harry Boy i en tipsduell och det slutade med en klar vinst för Fernlund.

För 200 kronor lyckades Fernlund få sju rätt på sitt system, medan Harry Boy stannade på fyra rätt. Fernlund kopplade direkt greppet då Harry boy hade spikat Isak C.D.. En häst Fernlund inte hade med på systemet.

Inte nöjd – trots segern

Isak C.D. förlorade från ledningen där Maxwell Mayday vann, en häst Fernlund hade med på sitt system. Enda felet Trav365:s expert hade var i V86-6 där Baron Sundance svek som favorit.

– Det var tråkigt men jag får ändå vara nöjd med att besegra Harry Boy. Jag var helt övertygad om att Baron Sundance skulle vinna, men troligtvis var han återigen sjuk. En insats som stannat kvar på min närhinna är Panne de Moteurs seger i avdelning tre, vilket skön individ. Den blir grym i år, säger 23-åringen.

”Många var glada”

Patrik Fernlund skötte Trav365:s liverapport och bjöd på flera vassa drag. Fernlund trodde bland annat hårt på Ritano Freight, Panne de Moteur, Sandrngham Hanover och Knifetown Lady som alla vann.

– Det var bra stämning i liverapporten i går. Många var glada över mina tips, framförallt efter Knifetown Ladys seger till över sex gånger pengarna. I helgen är det full fart igen, då rapporterar Erik Pettersson från V75 på Jägersro och Nils Larsson rapporterar från Prix d'Amerique. Jag är själv i Paris och följer dramatiken, säger Patrik Fernlund.