Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 1 nr 7 Ula Belle Hoss. Ögat hade en bra lördag då våra spelförslag satt och gav ett fint netto. Nu är det full fokus på V86 jackpotten i morgon som ser mycket spelvärd ut på förhand. I kväll spikar jag 7 Ula Belle Hoss. Hon har varit grym i de två senaste med en orutinerad kusk. I kväll kör Jorma och hon måste vinna annars åker jag ur direkt.

Dagens drag:

Avd 4 nr 4 Prince Elliot. Han har haft världens otur på slutet. Om det beror på otur eller på den hårda stöttning på toton av Firma Tito vet jag inte men jag kommer att göra ett nytt försök i kväll. Med klaff och om han är kvar i form så vinner han.

Dagens avslag:

Jörgen Westholm. Han kör tre stora favoriter i form av Rite Key, Brightman och Longlegs. Ingen av de tre är lättkörda och på de två förstnämnda finns det klara frågetecken för formen. Jag blir inte det minsta förvånade om Westholm bränner med alla tre.