Sexscenen hela Norge pratar om

TRAV

Här är bilden som blivit en snackis i Norge.

Två personer ser ut att ha sex – på travbanan.

–  Kanske är det en hästintresserad person som gör ett pr-jippo för sporten eller för sig själva?, säger Finn Petter Holm på Leangens travbana till adressa.no.

Foto: RIKSTOTO.NO

Under måndagen körde Leangens travbana i Norge tävlingar då en mycket annorlunda, och speciell, händelse inträffade. Mitt på upploppet, när hästarna i lopp fyra stred för seger, så ser man på en videofilm från Norsk Rikstoto / IMG två personer som har, eller ser ut, att ha sex.

Den minst sagt märkliga händelsen snappades snabbt upp och har blivit en snackis i Norge.

– Kanske är det en hästintresserad person som gör ett pr-jippo för sporten eller för sig själva? Detta är så dumt att det är onödigt att kommentera, säger Finn Petter Holm, vd på Leangen till adressa.no.

”Försöker vara rolig”

I videon för norska Rikstoto ser man tydligt att en person har byxorna runt knäna och gör sexuella gester mot en annan person som står vid staketet och titta på hästarna som är på väg till målet.

– Min första tanke var "vad i alla dagar är det för något?" Det ser ut som någon försöker vara rolig, säger Vidar Steder hos Equus information och media.

Ska utreda händelsen

Efter händelsen vill nu Equus reda ut vad som hände på Leangen.

– Gärningsmannen såg relativt ung, och man ser inte så mycket annat än att byxorna är under rumpan. Människan mot staketet var klädd, och det är därför jag misstänker att det bara var nonsens, säger Steder till adressa.no.

Klicka här för att komma till filmen.

(Klicka på i går, sedan Leangen lopp fyra).