Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

V65-1, 5 Blue Rock. Jag har haft fel många gånger under åren som travtippare men så fel jag hade om Brad de Veluwe förra veckan slår nog alla rekord. Jag har nu hämtat mig och är redo för nya spel. Min bästa spik i kväll är Blue Rock som gått från klarhet till klarhet hos Pelle.

Dagens drag:

V65-5, 6 Viking Briljant har sett smällfin ut på slutet och jag tror att han har en toppchans i kväll.

Dagens avslag:

V65-4, 14 To and Fro är mycket streckad i kväll men han har inte visat lika mycket bakifrån som i spets och från det här läget kan det bli strul och jag garderar upp loppet rejält inte minst med tanke på andrahandsfavoriten Causton galopperade omotiverat senast.