Jimmy gjorde 24 kunder stormrika: ”De blev chockade”

Foto: Emmy Olsson
SUCCÈTIPPARE Jimmy Nilsson gladde sina kunde då han fick sju rätt och spelade in 4,1 miljoner kronor.
TRAV

Här är turbutiken i Malmö där 24 personer fick dela på 4,1 miljoner kronor.

Jimmy Nilssons andelssystem satt klockrent – och gjorde kunderna rika.

– En kund blev chockad när han kom in och skulle hämta ut sin vinst, säger Nilsson.

Coop Forum Jägersro gör varje dag andelar till travomgångarna. Butiken satsar stenhårt på travet och under lördagen tog de hem en storvinst de flesta bara drömmer om. Jimmy Nilsson, spelansvarig i butiken, hade gjort ett V75-system som kostade 200 kronor per andel.

”Blev förvånad”

Nilsson spikade två stora favoriter, båda vann och när han sedan fick med flera skrällar blev utdelningen 4 127 504 kronor.

24 kunder hade köpt andelar, och kunde under lördagskvällen hämta ut 171 979 kronor.

– Jag blev förvånad över den höga utdelningen. Själv köpte jag ingen andel, vi gör andelar för flera tusen kronor varje dag och man kan inte köpa alla. Skulle man ha köpt alla så har man inte råd med mat i vanliga fall, så är det men jag är glad åt de som vann. Jag är inte besviken, jag är glad för deras skull och det är en skön känsla, säger Jimmy Nilsson.

Har du varit i kontakt med vinnarna?

– Några stycken. En del blev chockade, framförallt en man som kom in i går (söndag) och skulle rätta sina kuponger. Han brukar alltid köpa andelar, men följer inte travet så när han fick reda på vinsten blev han ganska tyst. Han är den som brukar låta mest i spelkön, men just då blev han ganska tyst. Det var rätt roligt. Några av de andra har varit lugna och tacksamma.

Hur ska ni fira det här?

– Vi har inte tänkt så långt. Vi har satt upp stora skyltar och det får bli en tårta eller så senare. Det här är bra för omsättningen, framförallt på andelsspelet. Nu är det många som ringer och frågar om vi kan lägga undan andelar, men sådant sysslar vi inte med, säger Jimmy Nilsson.

Här under ser du hur den vinnande miljonraden såg ut.

FAKTA

Miljonraden

1. 4 Ardi Boko

2. 2, 3, 6, 9, 10, 11, 12

3. 1, 3, 8

4. 9 Noble Knight

5. 1, 2, 3, 7, 10, 12, 13, 14, 15

6. 1, 2, 3, 6, 7

7. 1, 2, 4, 6