Listan: Så vinner du V86-miljoner i kväll

Foto: KANAL75
TRAV

V86 är tillbaka i Stockholm efter sin sommarturné.

I kväll jagar TV4-profilen, Ralf Vadsmo, jackpotten på hemmabanan Solvalla.

– Bolt Boko är utan tvekan dagens bästa spik, det ser ut som en blivande kanon, säger Vadsmo.

I två månader har ATG:s storsatsning, V86, varit ute på sommarturné. Senast Solvalla körde en V86-omgång var den 23:e maj men i dag är spelet tillbaka på nationalarenan. Många har varit skeptiska till sommarturnén och Ralf Vadsmo, TV4-profil, har saknat Solvallatävlingarna.

– Det är jättekul att de är ute på landet och tävlar men jag tycker man ska köra trav på Solvalla under sommaren då Stockholm är fullt av turister. Jag gillar Solvalla och det är skönt att det är tillbaka, säger Vadsmo.

”Ser komplett ut”

I kväll ska profilen jobba med TV4:s direktsändning, och bjuder nu Trav365:s läsare på sina tre bästa drag till kvällen. Vadsmo har en stenklar – som han kommer spika.

– 4 Bolt Boko (V86-4) är utan tvekan dagens bästa spik. Hästen ser komplett ut och det kan vara en blivande kanon. Han klarar startspåret och har både styrka och speed. Känns som en bra spik.

Vilka är dina andra drag?

– 7 Lillen Sisu (V86-8) är inte ute över någon passande distans men det är enklare motstånd och jag tror han får ledningen. Det är en bra chans. Sedan får man inte glömma 1 Dillkrona (V86-2) som är en liten häst med en jäkla bra uppfattning. Han fick ett strullopp senast, och från ett bra läge kan han vinna till ett hyggligt odds, säger Ralf Vadsmo till Trav365.

ARTIKELN HANDLAR OM