Spikade fyra hästar i rad – vann 3,3 milj

Foto: Hasse Eriksson
TRAV

Mannen i Avesta spikade fyra hästar i rad.

Alla vann.

Vinsten: 3,3 miljoner kronor.

– Det är en stamkund hos mig, han ringde efter loppen och var jäkligt glad, säger Johnny Wärnberg till Trav365.

Trav In i Avesta är en av landets mest framgångsrika ATG-butiker och under onsdagskvällen tog en kund hem 3,3 miljoner kronor på V86. Mannen, som är i 45-årsåldern, hade spelat för 336 kronor och spikat fyra hästar. Spikarna satt klockrent och Johnny Wärnberg, som äger och driver butiken, berättar mer om jättevinsten.

– Det är en stamkund, han är rätt duktig på att tippa men att han skulle vinna så mycket på det sättet kunde man aldrig tro. Han hade spikat i de fyra sista avdelningarna och efter sista loppet ringde han mig och var jäkligt glad. Han spelar hos mig flera gånger i veckan, säger Wärnberg.

Är det en storspelare?

– Nej, det är inte så stora insatser. Jag har många andra kunder som spelar för betydligt mer, och det gör det ännu roligare att han fick vinna.

Hoppas få fira med miljonvinnaren

Trav In i Avesta har varje år massor av miljonvinster, och under torsdagen kommer de fira den senaste vinsten med tårta.

– Jag kom nyss till jobbet men det blir nog tårta och grejer. Sen får vi se om han som vann kommer in, men det hoppas jag. Han vill nog ligga lite lågt, jag tror inte att han vill prata så mycket om det, säger Johnny Wärnberg till Trav365.